STORE POLICY

 

SOPIMUSEHDOT THESKINHOUSE.FI

Sopimusehdot (tilaus- ja toimitusehdot) koskevat osoitteessa www.theskinhouse.fi tehtyjä verkkokauppaostoksia ja ovat voimassa 26.8.2018 alkaen.

Näitä sopimusehtoja sovelletaan The Skin House Finland (Bearel Oy:n) ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

 

VERKKOKAUPPA

The Skin House Finland (Bearel Oy, y-tunnus 2755864-5) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja jälleenmyyjille.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

 

TIEDOT THESKINHOUSE.FI -SIVUSTOLLA

Pyrimme olemaan mahdollisimman tarkkoja ja ilmoittamaan sinulle kaikki sivustolla näkyvät tiedot ja kuvat niin hyvin kuin mahdollista, saadaksesi mahdollisimman paljon totuudenmukaista tietoa tuotteesta ja sen saatavuudesta. Ilmoitathan meille, jos löydät puutteita verkkokaupassa.

Vaikka teemme parhaamme, kirjoitusvirheet ja epätarkkuudet ovat mahdollisia. Siksi pidätämme oikeuden korjata mahdollisia virheitä, epätarkkuuksia ja puutteita sekä päivittää sivuston tietoja ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme myös oikeuden tilauksen peruuttamiseen, tai muuttamiseen mahdollisten hinta- tai varastovirheiden vuoksi.

Kaikki kuvat ja tekstit sivustollamme ovat The Skin House Finlandin, yhteistyökumppaneiden tai verkkokaupassa myytävien tuotemerkkien omaisuutta. Kuvien ja tietojen kopiointi tai käyttö kaupallisiin tarkoituksiin ilman The Skin House Finlandin antamaa kirjallista hyväksyntää on kiellettyä. Jos lainaat sivustoltamme kuvia (esimerkiksi blogiisi) on se sallittua, kunhan muistat ilmoittaa jokaisen kuvan ja/tai tekstin kohdalla ottaneesi sen verkkosivustoltamme. Lisääthän myös linkin kyseiseen tuotteeseen. Voit viitata kuvaamme seuraavasti: ”Kuva lainattu theskinhouse.fi -verkkosivustolta täältä (linkki kuvaan tai tektiin).”

Voit lukea tietosuojakäytännöstämme täältä.

 

 
TILAUSEHDOT

 

TILAAMINEN

 

Asiakkaan on hyväksyttävä yleiset ehdot voidakseen tehdä tilauksen theskinhouse.fi -verkkosivuston kautta. Hyväksymällä yleiset sopimusehdot, asiakas sitoutuu noudattamaan sopimusehtoja ja vahvistaa lukeneensa tiedot, jotka koskevat henkilötietoja ja evästeitä sekä hyväksyy niiden käytön The Skin House Finland tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

Asiakkaan on mahdollista tehdä tilaus osoitteessa www.theskinhouse.fi tai sähköpostin välityksellä. Ostosopimus syntyy, kun The Skin House Finland on vahvistanut asiakkaan tilauksen ja asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Joskus verkkokaupan automaattinen tilausvahvistus ei pääse perille asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tällöin asiakas voi varmistaa, että tilaus on päässyt perille lähettämällä sähköpostia The Skin House Finlandille (info@theskinhouse.fi). The Skin House Finland vahvistaa tilauksen onnistuneen vastaamalla viestiin.

 

Jos olet tilannut tuotteen, joka on ehtinyt loppua varastosta, ilmoitamme sinulle siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Annamme arvion, milloin kyseistä tuotetta saadaan lisää varastoon ja milloin tuote on mahdollista lähettää sinulle jälkitoimituksena. Vaihtoehtoisesti voimme hyvittää tuotteen hinnan tai halutessasi vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen.

 

MAKSAMINEN

Paypal -maksupalvelun kautta voit maksaa tilauksesi nopesti ja helposti kirjautumalla sisään Paypal-tilillesi. Palvelun kautta voit maksaa myös normaalisti maksukorteilla ilman rekisteröitymistä Paypalin käyttäjäksi (Visa, Mastercard, American Express).

TOIMITUSEHDOT

 

TOIMITUSKULUT

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 45€ tilauksiin.

Alle 45€ tilausten toimituskulut ovat toistaiseksi vain 5,90€ (Ärrä-paketti, kirje, postipaketti, pakettiautomatti). Pienet tilaukset voidaan postittaa Priority-kirjeellä.

 

TUOTTEIDEN TOIMITUS

Tilauksesi toimitetaan Postin toimipisteeseen, kirjepostilla suoraan kotiin, SmartPOST -pakettiautomaattiin tai Schenker-pakettina lähimmälle noutopisteelle (R-kioski, K-Market).

Lähetämme tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa. Postin ja Schenkerin normaali toimitusaika on 2-3 arkipäivää. Kuljetusyhtiöt eivät kuljeta paketteja viikonloppuisin tai pyhäpäivinä. Etelä-Suomen, Turun ja Tampereen alueella Posti toimittaa paketteja SmartPost-automaatteihin myös lauantaisin.

Huomioithan, että kampanjapäivinä, juhlapyhinä ja poikkeustapauksissa meidän pakkaaminen ja kuljetusyhtiöiden toimitus saattavat kestää hieman kauemmin.

TILAUKSEN SEURANTA

Jos tilauksesi toimitetaan pakettina, saat vahvistussähköpostissa meiltä seurantatunnuksen.

Seuraa paketin kulkua Postin seurannasta: täältä.

Seuraa Ärrä-paketin kulkua Schenkerin seurannasta: täältä.

Kunhan paketti on noudettavissa, voit noutaa sen halutessasi lähetystunnuksella ja henkkareilla jo ennen kuin saat noutopisteestä saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

TOIMITUSTAVAT – Ilmainen toimitus yli 45€ tilaukselle

Postipaketti tai kirje (5,90€)

Nouda tilauksesi Postin palvelupisteestä. Normaali toimitusaika 2 arkipäivää. Saat tekstiviestin, kunhan paketti on noudettavissa Postista. Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen ja noutaa paketin 7 vuorokauden sisällä. Pienet tilaukset lähetetään Priority-kirjeellä suoraan kotiin. Kirjepostiin mahtuvia (alle 3 cm korkuisia) tuotteita ovat mm. sheet maskit ja mustapäälaastarit. Normaali toimitusaika 2-3 arkipäivää.

SmartPOST -pakettiautomaatti (5,90€)
Nouda tilauksesi Postin pakettiautomaatista. Normaali toimitusaika 2 arkipäivää. Saat Postilta tekstiviestillä lokerokoodin, jolla pääset noutamaan tilauksen automaatista. Voit toivoa haluamaasi pakettiautomaattia kassan kommenttikenttään. Noudathan paketin 7 vuorokauden sisällä, ettei Posti ehdi palauttaa sitä meille takaisin.

Schenker-paketti tai kirje  (5,90€)

Schenker toimittaa tilauksesi lähimmälle R-kioskille tai K-Marketille. Normaali toimitusaika 3 arkipäivää. Saat tekstiviestin, kunhan tilaus on noudettavissa. Muistathan ottaa mukaan henkilöllisyystodistuksen.

 

TILAUKSEN PERUMINEN / MUUTTAMINEN

Jos olet tilannut meiltä tuotteita, mutta haluatkin perua tilauksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian. Tilaus on mahdollista peruuttaa ja siihen on mahdollista tehdä muutoksia niin kauan, kuin tilaus ei ole vielä lähtenyt varastoltamme. Jos olemme jo ehtineet lähettää tilauksesi, et voi enää tehdä siihen muutoksia. Vastaanotettuasi tilauksen, sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa saamiasi tuotteita alla olevien ehtojen mukaisesti.

VAIHTO / PALAUTUS

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen myyntipakkauksen tulee olla ehjä ja sinettien avaamattomia. Ymmärräthän, että kootut setit ja kauneusboksit on palautettava kokonaisuudessaan, jolloin yksittäisiä tuotteita ei ole mahdollista vaihtaa tai palauttaa. Jos palautettua tuotetta joudutaan siistimään tai korjaamaan, pidätämme tuotteen myyntihinnasta 50 % käsittelykuluja.

 

Saitko väärän tai virheellisen tuotteen?

Mikäli saat meiltä virheellisen tuotteen tai tuote on vioittunut kuljetuksessa, pyydämme ilmoittamaan siitä meille mahdollisimman pian. Vastaamme kaikkien virheellisten tuotteiden palautuskuluista ja hyvitämme uuden tuotteen viallisen tilalle.

Tilauksen/tuotteen palauttaminen:

Jos haluat palauttaa sinulle saapuneen tilauksen, kerrothan palautuksesta meille aina ensin sähköpostitse: info@theskinhouse.fi. Meillä on käytössä Postin palautuspalvelu. Yhden paketin palautusmaksu on 6,5 euroa. Asiakas vastaa palautusmaksusta niin, että se otetaan huomioon tuotevaihdon tai -palautuksen yhteydessä, kunhan paketti on palautunut takaisin.

Huomaathan, että noutamatta jätettyjä paketteja ei käsitellä palautuksina, ellet ole tehnyt siitä meille erillistä ilmoitusta. Tällöin tilauksen summaa ei poikkeustapauksia lukuunottamatta palauteta asiakkaalle. Tilausten toimitukset ja palautukset ovat iso kulu meille etenkin silloin, kun paketti palautuu  ilman, että olemme tehneet siitä etukäteen ilmoitusta varastolle.

Palautettavan tuotteen pakkaaminen:

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä mielellään tilauksen mukana tullut pakkauslista. Palautettavan tuotteen pakkaaminen on vastuullasi. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksessa.

Palautus kirjeellä:

1. Kirjoita kirjekuoren päälle palautusosoite (alla) ja vasempaan reunaan lähettäjän (sinun oma) osoite.

2. Vie kirjekuori lähimpään siniseen, tai oranssiin kirjepostilaatikkoon.

Palautus Postin toimipisteeseen:

1. Kirjoita paketin päälle palautusosoite (alla) ja vasempaan reunaan lähettäjän (sinun oma) osoite.

2. Vie paketti lähimpään Postiin ja kerro tiskillä, että haluat palauttaa paketin The Skin House Finlandille / Bearel Oy:lle.

Palautus SmartPOST -pakettiautomaattiin:

1. Kirjoita pakettiin Bearel Oy:n palautusosoite (alla) ja vasempaan reunaan lähettäjän (sinun oma) osoite.

2. Vie paketti lähimpään SmartPOST-automaattiin 14 vuorokauden kuluessa paketin noutamisesta. Jos pakettiautomaatin määräaika (14 vrk) on kulunut, vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseen.

Palautusosoite:

Asiakaspalautus

The Skin House Finland (Bearel Oy. 867600)

Pihatörmä 1 A 3krs

02240 Espoo

Kunhan olemme vastaanottaneet palautuksesi, lähetämme sinulle palautusvahvistuksen sähköpostitse. Rahapalautuksissa Klarna palauttaa summan tilillesi.

Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi saapuu meille perille, joten säilytäthän Postilta saamasi palautuskuitin. Joskus palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä saattaa kestää jopa 14 päivää.

ONGELMATILANTEET

Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme: info@theskinhouse.fi.

 

SAAT LISÄTIETOA ALLA OLEVIEN LINKKIEN TAKAA:

– Bearel Oy:n tietosuojakäytäntö / rekisteriseloste

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Kysy meiltä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@theskinhouse.fi

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Copyright © 2019 The Skin House Finland